keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

VAUVA KUULUMISIA

Hullua, miten ollaan jo melkeinpä heinäkuun puolessa välissä! Meidän bebe on tänään 16päivän ikäinen ja alkaahan tää vauva-arki rullailemaan jo hyvin omilla raiteillaan. Toki, välillä sitä kiroaa, kun moccamasteri kerkeää sammumaan ja kahvi odottaa vieläkin juojaansa pannussa, ja lopulta se juodaan kädenlämpöisenä, jos niinkään lämpöisenä. Toki, oon alkanut lukemaan meidän bebeä sen verran, että heti kun toinen vaipuu maitokoomaansa, niin käytän tilaisuuden hyödyksi ja teen silloin niitä omia juttujani. Ja ehkä jopa nautin tuoreesta kuumasta kahvista. 

Nyt kun ollaan kotona oltu melkeinpä 2viikkoa, niin ollaan keritty toteamaan libero meille parhaimmaksi vaippamerkiksi. Korviketta kuluu about purkki päivässä imetyksen ohessa. Kylpyhetket äitin ja isin kanssa ovat ihan parhaita. Eikä Kodan pusutkaan aivan kamalia ole. Joskus nukutaan yöt todella makeasti ja välillä tykätään pitää koko talo hereillä.


Maanantaina lähti matkaan mun askartelmat ristiäiskutsut ja osa onkin päässyt jo turvallisesti määränpäähänsä, thank god. Tänään kyselinkin jo alustavasti vanhalta työkaveriltani, jos hänellä on kalenterissa tyhjää ja pystyisi taikomaan jonkun upean kakun ristiäisiin. Vaikka meillä melko pienimuotoiset juhlat onkin tulossa, niin haluan silti toiselle näyttävän 2kerroksisen kakun. Mua ei ainakaan vielä stressaa juhlien järjestäminen yhtään ja omalla tavalla ärsyttääkin, kun ei ihan vielä pääse kaikkea tekemäänkään. Mä olisin ihan valmis jo koristelemaan meidän kodin söpöillä vaaleanpunaisilla jutuilla ja innokas leipomaankin, haha.

Tossut & kukkapanta ristiäisiin (5€ H&M)

Viime torstaina meillä oli tosiaan kotineuvola ja bebe oli hienosti saanut syntymäpainonsa takaisin ja hieman enemmänkin, mikä on vain mahtava juttu! Bebe sai paljon kehuja neuvolatädiltä ja tuliaisena vielä parit lahjakassitkin. Perjantaina me uskallettiin aloittaa vaunuilukin ja voi juku, kuinka tyytyväisenä toinen kulkeekaan kyydissä! Kun saatiin viikonlopun aikana onnistuneesti ulkoilut käyntiin, niin maanantaina käytiinkin pyörähtämässä jazzkadulla ja Puuvillassa. Tänään tehtiin ensimmäinen ruokakauppareissukin koko perheen kesken ja sekin sujui hyvin kivuttomasti, kun toinen nukkui tyytyväisenä koko reissun ajan. Kuinka ihanaa onkaan päästä välillä poistumaan neljän seinän sisältä ihmisten ilmoille!

Oon huomannut itsestäni, että en enään ihan joka hetki tarkasta hengittääkö toinen, vaikka vieläkin melko usein huomaan sitä tekeväni. Mä olin päättänyt raskauden aikana, että en halua imettää ja bebe opetetaan heti nukkumaan pinniksessä omassa huoneessaan. No kuinkas kävikään? 
Tämä tuorehko äiti rakastaa imettää pienoistaan yli kaiken, vaikka sitä maitoa ei aina riittävästi tulekkaan ja bebe on syntymästään saakka nukkunut äidin kainalossa. Niin vaan ne ajatukset muuttuivat heti, kun sai toisen syleilyynsä.

♥ Kisses J

8 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Kiva kuulla, että vauva-arki on alkanut rullaamaan :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Fiia! :-) Enpä ois itse uskonut, kuinka helposti tämänkin sai lähtemään rullaamaan omille raiteilleen, kun kaikki on kummiskin aivan uutta ja opeteltavaa riittää :-D

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! Nauti niin paljon noista ihanista hetkistä😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuluneet päivät ovat olleetkin! <3 Näin mä teen! 😍

   Poista
 3. Kuulostaa niin ihanalta ja ihana kuulla teidän kaikkien kuulumisia aina välillä <3

  VastaaPoista